Kit de curatare bare antistatice

Curatarea echipamentelor electrostatice este importanta pentru mentinerea eficientei. Acest lucru se aplica tuturor dispozitivelor de ionizare, barelor antistatice, suflantelor, pistoalelor si perdelelor de aer. Curatarea regulata va contribui, de asemenea, la cresterea duratatei de utilizare si la imbunatatirea performantei generale.
Kit-ul de curatare Fraser pentru dispozitive si aparate antistatice este conceput pentru a mentine echipamentele la performante de cel mai inalt nivel. Este compuns dintr-o perie si un lichid de curatare speciala.

Pe pagina:  
Afisaj:  

Cod produs: Fraser Kit Curatare
♦  Campul electrostatic puternic atrage in mod natural praful din aer si alti contaminanti. ♦  Arderea aerului prin descarcarile electrice la tensiuni inalte genereaza o depunere de carbon pe corpul electrodului. ♦ In unele aplicatii, de exemplu   la procese tehnologice de  acoperire a suprafetelor si imprimare, contaminarea poate proveni de la cerneluri si vopsele. ♦ Prelungirea duratei de viata si de exploatare ♦ Reducerea consumului, economii financiare ♦ Prevenirea opririi fluxului de productie
buc.